Bărbatul de 82 de ani suspectat de COVID-19 care a plecat din Spitalul Judeţean Botoşani în timpul evaluărilor medicale a fost găsit de poliţişti. El a spus oamenilor legii că a părăsit unitatea medicală deoarece aştepta prea mult să i se facă analizele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Botoşani, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii l-au găsit pe bărbat în localitatea de domiliciu. El a declarat că a părăsit unitatea spitalicească întrucât a aşteptat foarte mult timp pentru a i se efectua investigaţiile medicale. 
 
Bărbatul a fost transportat la unitatea medicală de unde a plecat fără avizul medicilor, pentru a fi internat. 
 
Poliţiştii au fost solicitaţi să îl caute pe bărbatul de 82 de ani, din comuna Conceşti, după ce a plecat din spital. 
 
 “Acesta a fost transportat la Spitalul Judeţean Botoşani,  la data de 2 iulie, în jurul orei 22:00, în vederea internării, fiind suspect de Covid-19, iar pe timpul efectuării evaluărilor medicale, acesta a părăsit unitatea spitalicească, plecând în loc necunoscut”, a precizat IPJ Botoşani.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.