Poliţiştii din Teleorman au început cercetările după ce un băiat în vârstă de 14 ani a fost agresat de un bărbat neidentificat, fiind lovit cu un obiect contondent în zona capului. Fapta s-a petrecut în curtea unei foste societăţi comerciale, imobilul respectiv fiind dezafectat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Teleorman a anunţat, vineri, că Poliţia Municipiului Alexandria a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană a fost agresată în timp ce se afla pe strada Mihăiţă Filipescu din localitate.

“Poliţistii care s-au deplasat la faţa locului au constatat că un minor în vârstă de 14 ani, care era însoţit de o minoră în vârstă de 13 ani, ar fi fost lovit în zona capului de către un bărbat pe care nu îl cunoaşte, cu un obiect contondent. Menţionăm faptul că minorii nu se aflau pe stradă, ci în curtea unei foste societăţi comerciale, imobilul fiind dezafectat la acest moment”, a afirmat IPJ Teleorman.

Băiatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea şi tragerea la răspundere a autorului faptei, exitând un cerc de suspecţi. Ei au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de lovirea sau alte violenţe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.