Fiat Chrysler a prezentat joi un nou model “Hellcat SRT” al SUV-ului Durango 2021, pe care l-a numit ”cel mai puternic SUV din istorie”, relatează CNBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Producătorul auto american îmbunătăţeşte performanţele brandului Dodge prin extinderea ofertei de automobile puternice şi prin SUV-ul Durango, în timp ce va opri producţia unui minivan şi a unui crossover pentru anul 2021.

Varianta de înaltă performanţă a SUV-ului Durango include un motor Hemi Hellcat V8 de 6,2 litri, care va genera 710 de cai putere.

Producţia crossoverului Dodge Journey şi a modelului minivan Dodge Grand Caravan va fi oprită mai târziu în acest an. Acestea ar fi trebuit să fie fost scoase din fabricaţie acum câţiva ani, dar Fiat Chrysler le-a menţinut în producţie datorită costurilor mai scăzute faţă de modelele comparabile ale altor producători sau vehiculele similare alte altor branduri din cadrul grupului, care au susţinut cererea.

Fiat Chrysler va produce probabil sub 2.000 de vehicule Durango Hellcat 2021, care vor intra în fabricaţie la începutul anului viitor.

SUV-ul de înaltă performanţă va fi oferit un singur an, în 2021, din cauza reglementărilor referitoare la emisii care vor intra în vigoare în anul următor.

Producătorul auto oferă modele Hellcat pentru automobilele Dodge Challenger şi Charger. Chiar dacă aceste modele reprezintă doar o mică parte din vânzările brandului, aceste sunt considerate produse care atrag cumpărătorii către brand în general.

Fiat Chrysler a vândut peste 40.000 de vehicule Hellcat de la debutul acestei game, în 2015.

Noul model Hellcat face parte dintr-o gamă actualizată pentru Durango 2021, care va fi disponibilă în showroomuri în toamnă. Schimbările includ modificări semnificative în interior, inclusiv un bord reproiectat şi un sistem digital cu un ecran tactil de 10,1 inci.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.