Şoferul unui autocar care transporta cetăţeni moldoveni a murit, după ce a fost prins sub autovehicul în timp ce încerca să repare instalaţia de aer condiţionat. Incidentul s-a produs într-o benzinărie din judeţul Galaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit IPJ Galaţi, bărbatul care conducea un  autocar  cu cetăţeni moldoveni  a oprit într-o benzinărie cu intenţia de a repara instalaţia de aer condiţionat.

S-a aşezat sub autovehicul, iar în urma unei manevre greşite a fost prins sub autocar.

"La faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că şoferul, un bărbat în vârstă de 31 de ani, din satul Pădureni, com. Grajduri, jud. Iaşi, a încercat să repare instalaţia de aer de sub autocar iar în timp ce efectua această activitate a umblat la un robinet care prezenta o defecţiune, iar când a dat drumul la aerul din perna suspensiei pneumatice, a fost prins sub autocar, decedând”, anunţă IPJ Galaţi.

Poliţiştii din Galaţi au întocmit dosar  penal pentru ucidere din culpa.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.