Trei bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, după ce au fost prinşi de poliţiştii şi procurorii DIICOT constănţeni cu droguri asupra lor. Ulterior, în urma unor percheziţii făcute în Bucureşti, oamenii legii au mai găsit şi alte cantităţi de droguri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, pe data de 1 iulie, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, împreună cu procurorii DIICOT Constanţa, au surprins în flagrant delict trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 29 şi 31 de ani, în timp ce ar fi avut asupra lor 40 de comprimate de MDMA, cocaină şi cannabis.

Ulterior, în urma celor două percheziţii domiciliare, în Bucureşti, au fost ridicate 37 de comprimate de MDMA şi amfetamină, aproximativ 698 de grame de cannabis, 66 de seminţe de cannabis, 18 grame de rezină de cannabis, 15 grame de MDMA, două cântare electronice şi trei grindere.

De asemenea, au mai fost indisponibilizate şi două laptopuri, un video recorder, cinci telefoane mobile, precum şi peste 18.800 de lei, 900 de euro, 2.300 de dolari şi 50 de lire.

Cei trei băărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române şi al Serviciului pentru Acţiuni Speciale Bucureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.