Un bărbat este suspectat că a furat trei biciclete dintr-un cămin din Sectorul 6 din Bucureşti, la doar şase zile după ce a ieşit din penitenciar. El a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat pagistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Miercuri, 1 iulie a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reţinut un bărbat, în vârstă de 40 de ani, liberat din penitenciar la data de 25 iunie a.c., bănuit de sustragerea a trei biciclete, dintr-un cămin din sectorul 6”, a anunţat, joi, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că, în 30 iunie, în jurul orei 18.00, poliţişti din cadrul Secţiei 20 au fost sesizaţi concomitent de către trei persoane cu privire la faptul că le-au fost sustrase bicicletele, prin tăierea sistemului de asigurare, din acelaşi loc, respectiv parterul unui cămin din sectorul 6. Prejudiciul total creat a fost estimat la peste 2.500 de lei.

”În urma investigaţiilor efectuate a rezultat faptul că infracţiunile reclamate ar fi fost comise de către un bărbat, în vârstă de 40 de ani,  liberat din penitenciar la data de 25 iunie a.c., acesta fiind depistat şi condus pentru audieri la sediul secţiei de poliţie. Toate cele trei biciclete au fost recuperate şi restituite persoanelor în drept”, au mai transmis poliţiştii.

Bărbatul va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.