Şefa Departamentului Epidemiologic din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Buzău, medicul Carmen Scîntei, a fost confirmată cu coronavirus. Ea este internată la Spitalul Judeţean Buzău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Scântei, cea care coordonează acţiunile legate de criza COVID-19 în întregul judeţ, a fost testată pozitiv miercuri, după ce marţi, un examen tomografic a indicat semnele unei infecţii cu coronavirus.

Carmen Scîntei a mai făcut două teste în cursul săptămânii trecute, care au ieşit negative. După confirmarea testului PCR de miercuri seară, medicul epidemiolog a fost internat în Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean Buzău.

Tot miercuri, medicul Carmen Scântei a împlinit vârsta pensionării. În vârstă de 65 de ani, Scîntei lucrează în cadrul DSP Buzău de 40 de ani.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.