California a interzis activitatea restaurantelor interioare, cinematografelor şi a altor facilităţi, în cea mai mare parte a statului, pentru o perioadă de cel puţin trei săptămâni, din cauza creşterii numărului de cazuri de Covid-19, a anunţat miercuri guvernatorul Gavin Newsom,

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Toate barurile şi berăriile, interioare sau exterioare, vor fi la rândul lor închise în 19 comitate, unde trăiesc 70% dintre locuitori, a spus Newsom.

Numărul spitalizărilor şi al deceselor din cauza Covid-19 a crescut în cel mai populat stat al SUA, începând aproximativ din weekendul în care a avut loc sărbătoarea Memorial Day. În ultimele 24 de ore, 110 oameni au murit din cauza acestei boli, a spus guvernatorul.

Ordinul acoperă unele dintre cele mai populate regiuni ale statului, inclusiv comitatele Los Angeles şi Orange, precum şi capitala statului, Sacramento.

Măsura a fost luată în timp ce şi în Florida, Texas şi alte state are loc o creştere a numărului de cazuri şi de spitalizări din cauza Covid-19.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.