Poliţiştii din Maramureş au deschis o anchetă în urma unui incident produs, miercuri, la un magazin din oraşul Dragomireşti, unde un bărbat a murit şi o femeie a fost rănită. Presa locală a relatat că bărbatul ar fi înjunghiat-o pe femeie, după care s-ar fi sinucis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Poliţiei Judeţene Maramureş, poliţiştii din Dragomireşti au fost sesizaţi, miercuri, printr-un apel la 112, despre un eveniment produs la un magazin din oraş, unde două persoane au fost rănite. 
 
Acolo au intervenit de urgenţă poliţişti şi personal medical, care a constatat decesul uneia dintre cele două persoane, un bărbat în vârstă de 40 de ani. Cadavrul acestuia a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei morţii.
 
De asemenea, o femeie de 36 de ani a fost rănită, fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
 
”S-a constituit echipă complexă de cercetare care, sub coordonarea procurorului, efectuează activităţi specifice pentru a stabili cu exactitate împrejurările producerii evenimentului”, a transmis IPJ Maramureş.
 
Potrivit presei locale, bărbatul de 40 de ani ar fi înjunghiat-o pe femeie, care era vânzătoare la magazin, iar apoi s-ar fi sinucis.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.