Trupul fetiţei care a căzut, în 23 iunie, în râul Cibin, în municipiul Sibiu, a fost găsit, miercuri, după mai bine de opt zile de căutări. Corpul acesteia a fost găsit la Tălmaciu, la 26 de kilometri distanţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”După mai bine de 8 zile de misiune zilnică, determinare şi efort susţinut, fetiţa căzută accidental în râul Cibin a fost găsită de pompierii militari”, a transmis, miercuri, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu.
 
Potrivit sursei citate, din primele informaţii reiese că trupul copilului a fost găsit în zona localităţii Tălmaciu, la 26 de kilometri de locul unde s-a produs tragedia, pe malul râului Cibin.
 
Fetiţa de aproximativ cinci ani a căzut în râul Cibin, în 23 iunie, în municipiul Sibiu, zona străzii Orzului. Incidentul s-ar fi produs în timp ce fetiţa se juca pe malul apei, cu alţi copii.
 
Pompierii au intervenit încă de atunci, însă apa râului era extrem de învolburată şi cu debit mare, din cauza ploilor din ultima perioadă.
 
Pompierii au căutat-o în fiecare zi pe fetiţă, cu bărci pneumatice, cu scafandri, în diferite zone din municipiul Sibiu şi alte localităţi.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.