Spotify adaugă un nou tip de abonament premium, alături de cel individual şi Family, care se adresează cuplurilor şi este poziţionat ca preţ între cele două.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premium Duo, un nou tip de abonament lunar, care poate fi partajat de două persoane şi targetează, în special cuplurile, având chiar o funcţionalitate gândită pentru aceştia, este disponibil de astăzi în România.

Premium Duo este poziţionat ca preţ între abonamentul individual (5 euro) şi Premium Family (8 euro). Duo costă 6,5 euro pe lună în ţara noastră. Preţul diferă în funcţie de regiune - în Statele Unite, spre exemplu acelaşi abonament costă 13 dolari pe lună.

Premium Duo include un playlist special, pe care compania suedeză îl numeşte Duo Mix. Este o listă de melodii care conţine piese ce ar trebui să corespundă gusturilor ambelor persoane.

Ideea celor de la Spotify, în acest caz, este că, în timp, cuplul îşi intersectează cumva preferinţele muzicale şi ajung să aibă melodii care plac ambilor, deşi la început ascultau genuri complet diferite.

Upgrade-ul de la abonamentul individual la Premium Duo păstrează preferinţele, istoricul şi listele de melodii create. Asta înseamnă că cei doi vor avea în continuare la dispoziţie listele personalizate şi propria librărie de melodii, nefiind nevoiţi să pornească de la zero.

Noul abonament vine la doar o lună şi jumătate după ce Spotify lansase, în sfârşit, Premium Family în România.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.