Echipa de handbal masculin CSM Bucureşti a anunţat, marţi, transferul pivotului Iulian Ernest Jerebie, care a evoluat doar în străinătate în ultimii 10 ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Uriaşul”, cum este numit de CSM Bucureşti, are 25 de ani şi 2.00 metri înălţime.

În carieră a jucat la echipa ungară Csurgói Kézilabda Klub, încă de la 15 ani, dar și la gruparea slovenă Rokometni Klub Maribor Branik.

Pentru Iulian Jerebie, CSM București va reprezenta prima experiență ca jucător în Liga Zimbrilor. El a semnat un contract valabil pe următoarele două sezoane şi va evolua cu numărul 10 pe tricou.

”Sosirea la CSM București reprezintă o schimbare importantă în cariera mea. Mărturisesc faptul că am un entuziasm uriaș, generat de faptul că voi evolua pentru prima oară la o echipă de seniori din România. Chiar vreau să văd cum e să joci în România! Va fi o provoare foarte interesantă. Îi cunosc pe câțiva dintre colegii mei de la CSM București, dar nu îmi fac probleme în privința adaptării. M-am descurcat în străinătate, în Ungaria și în Slovenia”, a declarat handbalistul după semnarea contractului.

Iulian Ernest Jerebie este fiul fostei mari jucătoare de baschet a Universităţii Cluj şi a naţionalei României, Magda Pall Jerebie, şi a lui George Jerebie, fost portar al echipei de handbal Dinamo Braşov.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.