Carl Reiner, scriitor, producător, regizor şi actor, care a făcut parte din echipa legendară a lui Sid Caesar şi care a creat sitcomul "The Dick Van Dyke Show", a murit la vârsta de 98 de ani, a anunţat Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

A murit din cauze naturale, luni noapte, în locuinţa din Beverly Hills, a confirmat asistentul său Judy Nagy. 

Reiner, tatăl regizorului şi activistului Rob Reiner, a câştigat nouă premii Emmy, inclusiv cinci pentru "The Dick Van Dyke Show". Cele mai populare filme ale sale ca regizor au fost "Oh God", cu George Burns, în 1977; "The Jerk", cu Steve Martin, în 1979; şi "All of Me", cu Martin şi Lily Tomlin, în 1984.

Rob Reiner a scris pe Twitter: "Noaptea trecută, tata a murit. Pe măsură ce scriu, am inima sfâşiată. A fost lumina mea călăuzitoare".

Reiner a rămas în atenţia publicului în anii 1980 şi 1990 cu roluri în filme precum "Ocean’s Eleven", în sitcom-urile "Two and a Half Men" şi "Hot in Cleveland". De asemenea, şi-a împrumutat vocea pentru "Family Guy", "American Dad", "King of the Hill" şi "Bob’s Burgers". 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.