Clubul UTA a anunţat, marţi, că împreună cu Primăria Arad, prin Centrul Municipal de Cultură Arad, organizează în două locaţii vizionarea pe ecran mare a meciului UTA – Petrolul, de sâmbătă, din play-off-ul Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cele două locaţii sunt în Piaţa Avram Iancu – 500 locuri (Centru) şi Parcul Regina Maria – 500 locuri  (Micălaca - Orizont).

Accesul este gratuit, pe bază de înscrieri, cu prioritate pentru abonaţi.

Înscrierile se fac în cursul zilelor de miercuri şi joi - doar pentru fanii abonaţi, iar vineri şi sâmbătă – pentru fanii care nu posedă abonament.

Fanii se pot înscrie prin telefon, sms, WhatsApp sau email.

Mesajul trimis trebuie să conţină: numele, prenumele, locaţia (Centru sau Micălaca) şi numărul de telefon.

"Evenimentul şi accesul se vor desfăşura cu respectarea în totalitate a măsurilor în vigoare privind prevenirea răspândirii şi infectării cu Covid19. Hidratarea va fi asigurată, contra cost, de comercianţi. CLUBUL asigură gratuit dezinfectant şi mască pentru fiecare participant", a precizat UTA Arad.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.