Poliţiştii au indisponibilizat 4 tone de tutun tocat, 325 de kilograme de tutun frunze şi 23 de autoturisme, în dosarul referitor la vânzarea de tutun prelucrat cu prejudiciul estimat la un milion de euro. Opt persoane au fost reţinute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Peste 4.000 de kilograme de tutun tocat, 325 de kilograme de tutun frunze au fost ridicate şi 23 de autoturisme au fost indisponibilizate, în urma celor 41 de percheziţii efectuate, ieri, la domiciliile mai multor persoane bănuite că ar fi produs şi comercializat în mod ilegal tutun de fumat. De asemenea, 16 persoane au fost reţinute.  Pe lângă acestea, poliţiştii au mai descoperit şi ridicat telefoane, laptopuri, cuţite de tocat, maşini de mărunţit şi au indisponibilizat peste 31.000 de lei şi 315 euro”, a transmis, marţi, Poliţia Română.

Sursa citată a precizat că 8 persoane au fost reţinute, fiind bănuite că ar produs şi comercializat în mod ilegal tutun de fumat.

Poliţiştii au fpcut, luni dimineaţă, 41 de percheziţii în judeţele Ilfov, Ialomiţa, Călăraşi, Bacău, Prahova, Satu Mare şi în municipiul Bucureşti la domiciliile mai multor persoane bănuite că ar fi produs şi comercializat în mod ilegal tutun, fiind emise 22 de mandate de aducere.

Prejudiciul estimat prin activitatea infracţională este de 1.000.000 de euro, reprezentând accize datorate bugetului consolidat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.