Sistemul medical MedLife a anunţat marţi că a preluat încă 7% din pachetul de acţiuni din grupul de firme Genesys Arad, astfel că acum deţine 68% din acţiuni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sistemul medical MedLife, liderul pieţei de servicii medicale private din România, preia un nou pachet de 7% din grupul de firme Genesys Arad, unul dintre cei mai mari operatori privati de servicii medicale din zona de vest a Romaniei. Ca urmare a acestei preluari, Sistemul MedLife detine pachetul de 68%”, a anunţat MedLife.

Genesys Arad face parte din grupul MedLife încă din 2011, când reprezentanţii anunţau preluarea pachetului majoritar, iar valoarea tranzacţiei se ridica la aproximativ 3 milioane de euro.

MedLife Genesys include un spital de mari dimensiuni, maternitate, ambulatoriu şi laborator. De-a lungul anilor, grupul a dezvoltat mai multe centre medicale în oraşele Deva, Hunedoara, Petroşani, Drobeta Turnu Severin şi Targu-Jiu, cea mai recentă inaugurare fiind centrul de radiologie şi imagistică medicală, singurul centru din Arad care dispune de un echipament radiologic digital.

Din 2010 până în prezent, grupul MedLife a finalizat 26 de achiziţii.

MedLife este unul din cei mai mari furnizori de servicii private de sănătate din România. Compania operează cea mai extinsă reţea de clinici, una din marile reţele de laboratoare medicale, spitale generale şi specializate şi are cea mai mare baza de clienţi pentru Pachete de Prevenţie în Sănătate din ţară.

Acţiunile emise de MedLife sunt admise la tranzacţionare pe piaţa reglementată la vedere administrată de Bursa de Valori Bucureşti, Categoria Premium, având simbolul de tranzacţionare ′′M′′.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.