Antrenorul Emil Săndoi a fost numit la conducerea tehnică a echipei Chindia Târgovişte, în locul lui Viorel Moldovan, a anunţat, marţi, gruparea dâmboviţeană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Clubul Chindia Târgovişte anunţă că a ajuns la un acord cu tehnicianul Emil Săndoi. Noul antrenor al echipei noastre va debuta oficial mâine, 1 iulie, la jocul din deplasare cu FC Voluntari. Emil Săndoi va fi secondat de Valentin Năstase", se arată într-un comunicat.

În vârstă de 55 de ani, Săndoi a mai antrenat echipele FC Universitatea Craiova, Pandurii Târgu Jiu, naţionala U21, FC Vaslui, CS Universitatea Craiova, Concordia Chiajna şi, ultima dată, FC Argeş.

Clubul Chindia Târgovişte a anunţat, duminică, despărţirea de tehnicianul Viorel Moldovan.

Moldovan a preluat conducerea tehnică a echipei Chindia în iunie 2018.

Chindia Târgovişte ocupă penultimul loc în clasamentul play-out-ului Ligii I, la egalitate cu ultima clasată, Dinamo, care are un joc mai puţin.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.