Directorul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, a avertizat că, în ceea ce priveşte pandemia de coronavirus, ceea ce este "mai rău urmează să vină".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tedros Adhanom Ghebreyesus a spus virusul va infecta mult mai multă lume, dacă Guvernele lumii nu vor lua măsurile necesare.

"Test, Trace, Isolate and Quarantine", este mesajul OMS, care recomandă astfel testările, urmărirea acestora, izolarea şi carantina.

Peste 10 milioane de infectări s-au înregistrat în întreaga lume din decembrie, iar peste 500.000 de persoane au murit.

"Toţi vrem ca acest lucru să se încheie. Toţi vrem să ne revenim la vieţile noastre. Dar adevărul este că nu suntem deloc aproape de final. Deşi în multe ţări s-au făcut progrese, adevărul este că pandemia se răspândeşte la nivel global", a declarat şeful OMS.

El a cerut guvernelor să urmeze exemplul Germaniei, Coreei de Sud şi Japoniei, care au luat măsuri riguroase în ceea ce priveşte pandemia, mai ales prin efectuare unui număr mare de teste.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.