O femeie în vârstă de 41 de ani din judeţul Botoşani, care fusese dată dispărută, a fost găsită de poliţişti pe un câmp din localitate, având mâinile legate la spate şi urme de violenţă. Ea le-a povestit oamenilor legii că a fost bătută şi violată de un bărbat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Botoşani, luni după/amiază, o femeie care fusese dată dispărută în 27 iunie a fost găsită în localitatea de domiciliu, având mâinile legate la spate şi urme de violenţă la nivelul feţei şi corpului.
 
Ea le-a povestit poliţiştilor că un bărbat din localitate a dus-o pe un teren viran, iar în timp ce se aflau în câmp a imobilizat-o, iar apoi a întreţinut cu ea mai multe raporturi sexuale, împotriva voinţei ei. 
 
Poliţiştii îl caută pe autorul faptei, el urmând să fie cercetat pentru lipsire de libertate, lovire sau alte violenţe şi viol.
 
Femeia în vârstă de 41 de ani din comuna Coţuşca a fost dată dispărută în 27 iunie, ea fiind văzută ultima oară în localitatea de domiliciu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.