Paula Ungureanu, fostul portar al naţionalei României, a devenit mamă pentru a două oară, iar băieţelul se numeşte Petru Nectarie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Paula Ungureanu mai are un fiu, Paul.

Luni a primit felicitări din partea fostelor coechipiere şi a echipelor la care a evoluat, fiind sărbătoarea Sf. Petru şi Pavel.

”O veste minunată pentru toţi iubitorii handbalului! Paula Ungureanu, fostul portar al echipei noastre şi al naţionalei României, a devenit mamă pentru a doua oară, în 26 iunie. (...) Cu ocazia zilei onomastice de astăzi le urăm tuturor un călduros La mulţi ani, multă sănătate, bucurii şi împliniri!”, a transmis un mesaj echipa Rapid Bucureşti, unde Paula a jucat ultima dată.

În carieră, Paula Ungureanu (40 de ani) a mai evoluat la Rulmentul Braşov, U Remin Deva, Hypo Viena, Dunaferr, Podravka, Oltchim Râmnicu Vâlcea, HCM Baia Mare şi CSM Bucureşti.

Este triplă medaliată cu naţionala României, argint şi bronz la CM, bronz la CE, şi multiplă campioană naţională în România (7 titluri), Croaţia (1) şi Austria (2).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.