Primul trailer al filmului biografic "Respect", consacrat cântăreţei Aretha Franklin, a fost prezentat duminică seară. Actriţa Jennifer Hudson, premiată cu Oscar pentru rolul din "Dreamgirls", o va interpreta pe legenda muzicii soul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul prezintă viaţa artistei, din copilărie până la perioada de glorie. 

Acest lungmetraj, semnat de Liesl Tommy, îi include în distribuţie pe Forest Whitaker, Marlon Wayans, Audra McDonald, Marc Maron, Tituss Burgess, Saycon Sengbloh, Hailey Kilgore, Skye Dakota Turner, Tate Donovan şi Mary J. Blige.

Filmul este aşteptat în sălile de cinema în luna decembrie - data ideală pentru a intra în cursa pentru premiile Oscar. 

Aretha Franklin, care a murit la 16 august 2018 la vârsta de 76 de ani, a participat iniţial activ la dezvoltarea proiectului. Artista se gândea încă de la finalul anilor 1980 la o adaptare cinematografică a cărţii biografice "Aretha: From These Roots". Ea a lucrat mult timp cu Ray Hackford, regizorul filmului "Ray", şi s-a gândit pe rând la actriţele Halle Berry şi Audra McDonald pentru rolul principal. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.