Maşina şefului Sectorului Poliţiei de Frontieră Vişeu de Sus a fost incendiată în noaptea de duminică spre luni, anunţă Sindicatul Europol, care sugerează că la originea incindetului s-ar putea afla contrabandiştii de ţigări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

”Aseară, maşina şefului Sectorului Poliţiei de Frontieră Vişeu de Sus, din cadrul ITPF Sighetu Marmaţiei, a fost incendiată în stil mafiot şi a ars în întregime în parcarea Izvorul Dragoş din localitatea de domiciliu, folosindu-se un cocktail Molotov. Vişeu de Sus şi Borşa sunt recunoscute ca fiind patria contrabandiştilor cu ţigări de la frontiera cu Ucraina, iar şeful sectorului poliţiei de frontieră este unul dintre duşmanii acestora, la nivelul instituţiei fiind înregistrate capturi impresionante de produse de contrabandă”, anunţpă pe pagina de Facebook Sindicatul Europol.
Ei afirmă că legislaţia permisivă şi îndoielnică nu face decât să încurajeze atacurile la adresa poliţiştilor.

IPJ Maramureş a anunţat că a fost deschis un dosar penal pentru distrugere.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.