Fotbalistul echipei Universitatea Craiova, Dan Nistor, a declarat duminică seară, după meciul cu CFR Cluj, scor 3-2, că ar putea să se retragă din activitatea sportivă dacă va câştiga titlul cu gruparea olteană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Ştiam foarte bine că adversarii sunt periculoşi la fazele fixe. Una peste alta mă bucur că am câştigat. Cred că scorul putea fi mult mai mare. Mă bucur că am câştigat. Dacă dânşii (CFR) au considerat că e mai bine pentru ei ca eu să stau în tribună... Mă simt foarte bine la Craiova şi practic de-acum  începe o luptă foarte mare. Ar fi pentru mine ceva extraordinar, practic aş putea să mă las de fotbal dacă voi câştiga titlul cu Universitatea Craiova. Îmi doresc din tot sufletul să legăm această victorie cu o victorie la Mediaş”, a spus Nistor.

El a precizat că tehnicianul Cristino Bergodi a găsit „formula perfectă”: „A găsit formula perfectă, trei din trei, se vede că de la meci la meci creştem, cred că suntem pe drumul cel bun”.

Nistor a mai declarat că îşi doreşte ca Dinamo su nu retrogradeze. „Cred că nu se va ajunge acolo şi îmi doresc din suflet să nu se întmple asta. Le transmit să fie cu capul sus. Cred că Dinamo va ieşi din acea pasă”.

CFR Cluj a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (1-0), de formaţia CS Universitatea Craiova, în etapa a cincea a play-off-ului Ligii I, ultima a turului. Prin acest succes, oltenii se apropie la un punct de liderul din Cluj.

Au marcat Deac '60 şi Vinicius '70 pentru clujeni, respectiv Koljici '9, Mihăilă '55 şi Cicâldău '87 pentru Craiova.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.