CFR Cluj a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (1-0), de formaţia CS Universitatea Craiova, în etapa a cincea a play-off-ului Ligii I, ultima a turului. Prin acest succes, oltenii se apropie la un punct de liderul din Cluj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au marcat: Deac '60, Vinicius '70 / Koljici '9, Mihăilă '55, Cicâldău '87.

Min. 9, scor 0-1: Koljici a marcat cu un şut puternic de la 18 metri, în diagonală, din poziţie uşor lateral-dreapta;

Min. 55, scor 0-2: Pe contraatac, Ivan l-a lansat pe Mihăilă, care a marcat cu un lob din 16 metri, peste portarul Arlauskis;

Min. 60, scor 1-2: Deac a marcat spectaculos cu un şut cu piciorul stâng, la colţul lung, de la 16 metri, de pe partea dreaptă;

Min. 70, scor 2-2: Vinicius a înscris cu capul, după o centrare a lui Deac, de pe partea dreaptă;

Min. 87, scor 2-3: Cicâldău a şutat din colţul careului mic, iar balonul a intrat în poartă după ce a fost deviat de Camora.

Au evoluat următoarele echipe:

CFR Cluj: Arlauskis – Cr. Manea, Vinicius, Burcă, Camora – Itu (Petrila '59), Bordeianu (Chipciu '89), Djokovici (Rondon '59) – Deac, Omrani (Traore '89), V. Costache (Păun '31). Antrenor: Dan Petrescu;

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu (Vătăjelu '82), Bălaşa (Ciosici '82), Acka, N. Bancu – Nistor (Gustavo '71), Mateiu, Cicâldău – Ivan (Bărbuţ '74), Koljici, Mihăilă. Antrenor: Cristiano Bergodi.

Cartonaşe galbene: Costache '6, Dan Petrescu (antrenor) '83, Traore '89 / Bălaşa '51, Pigliacelli '90+5.

Arbitri: Istvan Kovacs - Vasile Marinescu, Mircea Orbuleţ - Florin Ovidiu Mazilu;

Observator de arbitri: Ioan Onicaş.

Clasament play-off-ului este următorul:

CFR Cluj - 36 de puncte, CSU Craiova - 35 de puncte, FCSB - 27 de puncte, FC Botoşani - 27 de puncte, Astra Giurgiu - 25 de puncte şi Gaz Metan Mediaş - 25 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.