Cântăreaţa americană Beyoncé va lansa luna viitoare filmul „Black Is King”, inspirat de lungmetrajul „The Lion King”, a anunţat platforma Disney Plus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Scris, regizat şi produs de Beyoncé, „Black is King” va fi lansat la nivel global de Disney Plus pe 31 iulie, la un an de la debutul în cinematografe al filmului live-action „The Lion King”, pentru care cântăreaţa a împrumutat vocea personajului Nala, relatează Variety.

Primele imagini au fost lansate sâmbătă noapte, pe beyonce.com.

Filmul este bazat pe muzica de pe „The Lion King: The Gift”, lansat anul trecut împreună cu filmul Disney. Pe albumul produs de Beyoncé sunt invitaţi Childish Gambino, Kendrick Lamar, Pharrell, 070 Shake, Tierra Whack, Jay-Z, Blue Ivy Carter şi Jessie Reyez, dar şi artiştii africani Wizkid, Shatta Wale, Burna Boy, Mr Eazi, Tiwa Savage, Tekno, Yemi Alade, Busiswa şi Salatiel.

„Filmul este o poveste pentru generaţii, care informează şi reclădeşte prezentul. O reuniune a culturilor şi a convingerilor împărtăşite ale generaţiilor. O poveste despre cum cei care au fost cei mai afectaţi au un dar extraordinar şi un viitor cu scop”, au transmis Disney şi Parkwood Entertainment, compania lui Beyoncé.

Albumul vizual reimaginează lecţiile din „The Lion King” pentru „tinerii regi şi regine de astăzi care sunt în căutarea coroanelor lor”.

Filmul, cu o distribuţie şi echipă care reprezintă „diversitate şi conectivitate”, s-a aflat în producţie timp de un an, au mai precizat companiile.

„Black is King” aduce un omagiu călătoriilor familiilor de culoare de-a lungul timpului şi subliniază frumuseţea tradiţiei şi excelenţa comunităţii de culoare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.