Un nou trailer pentru lungmetrajul de animaţie „Soul” al Disney şi Pixar, pentru care şi-a împrumutat vocea personajului principal actorul Jamie Foxx, a fost lansat sâmbătă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Trailerul de 1 minut arată o zi obişnuită din viaţa lui Joe, profesor de muzică la o şcoală.

„Muzica este viaţă. Trebuie doar să ştii încotro să priveşti”, spune personajul principal. „Petrece-ţi orele valoroase făcând ceea ce va scoate la iveală cine eşti cu adevărat - persoana strălucită, pasionată care este gata să aibă o contribuţie importantă în această lume. Pregăteşte-te, viaţa ta este pe punctul de a începe”.

Joe visează să fie artist jazz, însă înainte de a da lovitura, un accident face ca sufletul lui să se separe de trup. Este transportat în „The Great Before”, un tărâm fantastic unde noi suflete îşi primesc personalităţile înainte de a ajunge pe Pământ. Acolo întâlneşte un suflet numit 22 (voce împrumutată de Tina Fey). Cei doi fac eforturi pentru a înapoia sufletului lui Joe trupului de pe Pământ înainte de a fi prea târziu.

Filmul este regizat de Pete Docter şi scris de Kemp Powers, care este şi co-regizor.

În trailer este inclusă piesa „Parting Ways”, scrisă, produsă şi cântată de Cody Chesnutt.

Antropologul american Dr. Johnnetta Cole şi pianistul jazz Jon Batiste au fost consultanţi culturali pentru acest film.

Programat iniţial să fie lansat în luna iunie în cinematografe, premiera „Soul” a fost mutată pe 20 noiembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.