Un tânăr de 20 de ani din Cluj-Napoca a fost urmărit în trafic de poliţişti şi jandarmi, după ce a furat o autoutilitară din parcarea unui hotel şi apoi a refuzat să oprească la solicitarea agenţilor rutieri. El a fost urmărit pe o distanţă de circa 25 de kilometri, iar oamenii legii au fost nevoiţi să tragă mai multe focuri de armă, de avertisment şi asupra autoutilitarei, fără a exista răniţi. Tânărul a fost prins după ce a abandonat maşina şi a intrat într-o casă din Bonţida, poliţiştii stabilind că el era băut şi nu avea permis de conducere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată, în noaptea de vineri spre sâmbătă, despre furtul unei autoutilitare din parcarea unui hotel din oraş.
 
Ca urmare, s-au instituit filtre în întregul judeţ, iar la scurt timp, autoutilitara a fost identificată în municipiul Cluj-Napoca de un echipaj din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi.
 
 
”Poliţiştii au procedat la efectuarea unui semnal de oprire, însă conducătorul auto şi-a continuat deplasarea, motiv pentru care poliţiştii au procedat la urmărirea acestuia, împreună cu echipaje de poliţie rutieră şi de ordine publică din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca şi Poliţiei municipiul Gherla şi a Serviciului Rutier. În timpul urmăririi, atât poliţiştii cât şi jandarmii din cadrul Grupării Mobile Cluj-Napoca au tras mai multe focuri de armă, de avertisment şi asupra autovehiculului, fără a rezulta rănirea vreunei persoane”, a anunţat Poliţia Judeţeană Cluj.
 
 
Autoutilitara a fost urmărită aproximativ 25 de kilometri, până în localitatea Bonţida, unde şoferul a abandonat-o şi s-a ascuns într-o locuinţă din apropiere, fiind găsit de poliţişti la scurt timp. 
 
În urma verificărilor, s-a stabilit că este un tânăr de 20 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, iar după ce a fost testat cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de peste 0.85 mg/l alcool pur în aerul expirat. 
 
Totodată, poliţiştii au constatat că, acesta nu poseda permis de conducere.
 
În acrst caz se fac cercetări pentru furt calificat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.