Poliţiştii din Mureş au deschis o anchetă pentru uciderea ori vătămarea nou-născutului de către mamă, în cazul morţii unui bebeluş din localitatea Suplacu. Acesta a fost născut într-o toaletă din curtea casei, de unde a fost scos de pompieri, însă medicul nu a putut decât să constate decesul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Judeţene Mureş, politiştii de la Secţia de Politie Rurală Târnăveni au fost sesizaţi, sâmbătă dimineaţă, despre faptul că o tânără ar fi născut în mod spontan în toaleta din curtea unei case din localitatea Suplac. 

Pompierii militari au intervenit pentru a scoate nou-născutul din toaletă, însă medicul aflat acolo a declarat decesul acestuia.

Cadavrul a fost transportat la IML pentru efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cu exactitate a modului în care a survenit moartea.

”Politistii desfăşoară cercetări pentru comiterea infracţiunii de uciderea ori vătămarea nou-născutului de către mamă, sub supravegherea procurorului din cadrul parchetului competent”, a transmis Poliţia Mureş.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.