O serie de timbre dedicată trupei Queen va fi lansată vara aceasta în Marea Britanie, iar formaţia este a treia pe care Royal Mail o alege pentru un astfel de proiect.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În 2007, au fost emise timbre cu The Beatles, iar în 2016, cu Pink Floyd.

„Uneori este ciudat să te trezeşti şi să realizezi poziţia în care ne aflăm - am devenit o instituţie naţională”, a transmis chitaristul Brian May, citat de The Guardian. „Şi nimic nu reprezintă o mai mare recunoaştere a acestui lucru decât incredibilul omagiu adus de Royal Mail”.

Bateristul Roger Taylor a spus: „E clar că acum suntem chiar fundamentali în peisaj”.

Cele 13 timbre, care vor fi puse în circulaţie pe 9 iulie, reprezintă o fotografie de studio cu grupul, patru imagini captate live cu Brian May, Roger Taylor, solistul Freddie Mercury şi basistul John Deacon, şi copertele albumelor „Queen II”, „Sheer Heart Attack”, „A Night at the Opera”, „News of the World”, „The Game”, „Greatest Hits”, „The Works” şi „Innuendo”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.