Prefectul judeţului Constanţa, George Niculescu, a fost implicat, miercuri, într-un accident rutier, maşina în care se afla intrând într-un alt autoturism care ar fi trecut pe culoarea roşie a semaforului,într-o intersecţie din municipiul Constanţa. În urma impactului, o persoană din maşina care circula neregulamentar a fost rănită, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit poliţiştilor, accidentul a avut loc la intersecţia străzilor Mircea cel Bătrân cu Ion Raţiu din Constanţa.
 
Maşina Prefecturii Constanţa, în care se afla prefectul George Niculescu, circula pe strada Mircea cel Bătrân şi a traversat intersecţia pe culoarea verde a semaforului, lovind un autoturism care ar fi trecut pe culoarea roşie. Astfel, cele două maşini s-au ciocnit, iar în urma impactului, autoturismul care circula neregulamentar a ricoşat într-o altă maşină.
 
O persoană aflată în autoturismul care a trecut pe culoarea roşie a semaforului a fost rănită.
 
La locul accidentului a sosit un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, care a preluat victima şi a transportat-o la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru investigaţii medicale. 
 
Prefectul nu a putut fi contactat, până la ora transmiterii acestei ştiri.
 
George Niculescu se deplasa la intersecţia DN 22 cu DJ 226 pentru a fi prezent la inaugurarea lucrărilor la sensul giratoriu din comuna Lumina.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.