Un frate al preşedintelui american Donald Trump, Robert S. Trump, a făcut recurs în justiţie cu scopul de a bloca publicarea unei cărţi explozive despre familie, scrisă de către o nepoată a locatarului Casei Albe, Mary Trump, dezvăluie The New York Times (NYT), relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cartea - intitulată ”Too Much and Never Enough: How My Family Created the World's Most Dangerous Man” urmează să apară la 28 iulie.

Robert S. Trump a cerut unui tribunal din Queens, la New York, să împiedice publicarea cărţii lui Mary Trump, pe care o acuză de încălcarea unui acord de confidenţialitate pe care l-ar fi semnat în legătură cu moştenirea lui Fred Trump, bunicuş său - tatăl lui Donald Trump.

”Încercarea sa de a ne dramatiza şi denatura relaţiile de familie după toţi aceşti ani, cu scopul de a profita financiar, este atât o mascaradă, cât şi o nedreptate făcută memoriei (...) părinţilor noştri iubiţi”, apreciază într-un comunicat, citat de ziar, Robert S. Trump,

”Restul familiei şi cu mine suntem atât de mândri de minunatul meu frate, preşedintele, iar noi considerăm acţiunile lui Mary o adevărată ruşine”, afirmă el.

Potrivit editurii Simon & Schuster, aceste memorii pun într-o ”lumină crudă sumbra poveste” a familiei preşedintelui american Donald Trump.

În această carte de 240 de pagini, Mary Trump povesteşte evenimente la care a fost martoră în casa bunicilor săi, la New York.

”Ea descrie un coşmar de traumatisme, relaţii distructive şi un amestec tragic de neglijenţă şi abuz”, dă asigurări editura.

Potrivit site-ului de ştiri Daily Beast, Mary Trump ar urma să dezvăluie că ea este principala sursă a unei mari anchete cu privire la finanţele lui Donald Trump publicată de cotidianul New York Times.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.