Deputatul PNL Florin Roman a declarat că ministrul Nelu Tătaru este ”un erou” pentru că a avut curajul să meargă prin spitale, printre pacienţi, şi le-a dat curaj celor care aveau nevoie de susţinere, când existau teama şi frica de boală. ”Să ne imaginăm cum ar fi arătat pandemia sub guvernarea PSD. Prim ministru Viorica Dăncilă este Elena Ceauşescu care umbla cu ministrul Sănătăţii, prin spitale, smulgând bebeluşii din incubatoare pentru a avea o poză de campanie”, a afirmat Roman.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“Ministrul Sănătăţii, cel care în perioada în care toată lumea se ascundea, era zi de zi prin spitale, printre pacienţi, pe linia întâi a frontului, dând curaj celor care aveau nevoie, când exista teamă, frică de boală, să putem depăşi acele mometne. Nelu Tătaru este un erou, un om care a avut curajul să vină să stea în prima linie a frontului, când alţii îl criticau la televizor”, a spus Florin Roman. 
 
El a întrebat cum ar fi arătat România în pandemie cu un guvern PSD. 
 
“Să ne imaginăm cum ar fi arătat pandemia sub guvernarea PSD. Prim ministru Viorica Dăncilă este Elena Ceauşescu care umbla cu ministrul Sănătăţii, prin spitale, smulgând bebeluşii din incubatoare pentru a avea o poză de campanie. Era însoţită de ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, trimisă în faţa judecătorilor pentru mită”, a mai afirmat Roman. 
 
Deputatul PNL a acuzat PSD că este responsabil de creşterea numărului de cazuri de coronavirus din ultima vreme. 
 
“Cel mai grav lucru, aţi transformat tribuna Parlametnului într-un loc în care aţi dat semnalul că boala nu există, că de ce se dau amenzi. Acum spuneţi că e nevoie doar de relaxare, nu trebuie măsură de relaxare. Din cauza celor de la PSD avem o creştere a numărului de cazuri, sunteţi principalii responsabili. Norocul acestei ţări este că guvernează PNL”, a transmis deputatul PNL. 
 
El s-a referit şi la cazul directorului de la Unifarm, cercetat pentru luare de mită. 
 
“Avem un director al Unifarm despre care Nelu Tătaru si colegii din guvern au spus că vor trimite Corpul de Control pentru a depista nereguli, iar dacă sunt nereguli, sesizează Parchetul, ceea ce s-a şi întâmplat. Justiţia în guvernarea PNL funcţionează şi oricine calcă pe bec e trimis în faţa judecătorilor”, a spus Florin Roman. El a menţionat că Adrian Ionel a fost numit director Unifarm de Victor Ponta şi preluat în 2015 de Vlad Voiculescu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.