Deputatul PNL Antoaneta Ioniţă le-a transmis iniţiatorilor moţiunii împotriva ministrului Sănătăţii că s-au „transformat în precupeţe” şi că ar trebui să îl felicite, nu să- critice pe Nelu Tătaru. „Mă tem că prin modul în care acţionaţi v-aţi bucura de un eşec al nostru ca ţară, de un număr de cazuri de infecţie cu noul coronavirus pentru a putea găsi vinovaţi în lupa politică”, a afirmat deputatul liberal, adresându-se parlamentarilor PSD

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am aşteptat ca în faţa pandemiei de coronavirus să înţelegeţi că e nevoie de solidaritate. Constat însă că PSD este interesat doar de câştiguri electorale şi de declaraţii populiste. Cum altfel se poate explica depunerea unei moţiuni împotriva unuia dintre cei mai buni miniştri ai Sănătăţii pe care i-a avut România?”, le-a transmis deputatul liberal, medic de profesie, iniţiatorilor moţiunii împotriva ministrului Sănătăţii. 
 
Aceasta a precizat că Nelu Tătaru „merită să primească felicitări şi respect pentru modul cum a condus sistemul sanitar, nicidecum o moţiune. (...) Mă tem că prin modul în care acţionaţi v-aţi bucura de un eşec al nostru ca ţară, de un număr de cazuri de infecţie cu noul coronavirus pentru a putea găsi vinovaţi în lupta politică” a mai afirmat deputatul adresându-se parlamentarilor PSD.
 
Antoaneta Ioniţă i-a catalogat pe parlamentarii Opoziţiei care au semnat moţiunea că s-au transformat „în nişte precupeţe care se ceartă” punându-şi „mâinile în şold”. 
 
„În loc să apreciaţi raţional ceea ce s-a făcut în această pandemie, alegeţi din nou calea războiului. (...) Mă întreb ce s-ar fi întâmplat într-o situaţie similară dacă la cârma Ministerul Sănătăţii s-ar fi aflat controversata doamnă Pintea”, a mai afirmat deputatul PNL.
 
Ioniţă a amintit de modul în care a gestionat Guvernul PSD criza generată de incendiul de la clubul Colectiv, dar şi că în această perioadă nu au existat situaţii în care pacienţii să trebuiască să îşi cumpere medicamente, aşa cum se întâmpla înainte. 
 
„Nu vreţi să vedeţi nimic, nu vreţi să apreciaţi nimic pentru că da, nu aveţi în faţa ochilor decât apropiatele alegeri. (...) Social democraţia este despre oameni, ceea ce aţi făcut pe timpul pandemiei anulează însăşi doctrina dumneavoastră”, le-a mai transmis Antoaneta Ioniţă social-democraţilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.