Gala de decernare a trofeelor Globurile de Aur de anul viitor a fost amânată cu aproximativ două luni şi va avea loc pe 28 februarie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ceremonia organizată de Asociaţia Presei Străine de la Hollywood (HFPA) va avea loc cu opt săptămâni înainte de cea a Academiei americane de film, reprogramată pentru 25 aprilie 2021.

Detalii referitoare la calendar vor fi anunţate în curând, a transmis organizaţia.

Gala Globurilor de Aur avea loc, în mod tradiţional, în prima duminică a anului, dând startul sezonului premiilor la Hollywood. A fost deja anunţat, de la începutul anului, că gazdele ceremoniei de anul viitor vor fi actriţele Tina Fey şi Amy Poehler.

Premiile sunt votate de un grup de 85 de jurnalişti, care scriu pentru publicaţii internaţionale, spre deosebire de Oscaruri, care sunt votate de aproximativ 8.500 de membri ai Academiei. Având în vedere diferenţa, Oscarurile deseori au fost influenţate de rezultatele Globurilor de Aur.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.