O barcă s-a răsturnat, duminică, pe Lacul Herăstrău, iar o persoană a căzut în apă. Pompierii au intervenit şi au reuşit să aducă persoana la mal. De asemenea, au fost aduse la mal alte două ambarcaţiuni surprinse pe lac de ploaia torenţială.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Persoana a fost adusă la mal de către pompieri, conştientă. Tot pe lacul Herăstrău, pompierii au mai adus la mal alte doua bărci în care se aflau două persoane şi care nu mai puteau ajunge la mal”, au mai transmis pomoierii. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: Pompierii din Bucureşti intervin, duminică, pe Lacul Herăstrău, unde o barcă s-a răsturnat, o perosană fiind căzută în apă.

”O persoană căzută in apa, care se ţine de ambarcaţiune. Intervenim cu o autospecială cu barca şi o ambulanţă SMURD”, a transmis ISU Bucureşti-Ilfov.

În zona incidentului plouă foarte tare, municipiul BucurEşti fiind, până la 18.30, sub avertizare cod portocaliu de ploi torenţiale, vijelii şi grindină.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.