Un bărbat de 65 de ani din Craiova a fost amendat de poliţiştii doljeni cu 3.000 de lei pentru că a organizat o expoziţie de cabaline la care au participat aproximativ 80 de persoane şi nu au fost respectate regulile de distanţare fizică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Bucovăţ au fost sesizaţi duminică, cu privire la faptul că în extravilanul satului Branişte se află mai multe persoane care tulbura liniştea şi ordinea publică.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Bucovăţ şi totodată au fost direcţionate mai multe echipaje de poliţie  din cadrul Sectiilor 1-6 Poliţie Craiova.

“În comuna Podari, sat Branişte, pe un teren proprietate privată, se afla în desfăşurare o adunare, respectiv o expoziţie de cabaline, la care participau aproximativ 70- 80 de persoane, nefiind respectate regulile de distanţare fizică. Poliţiştii au identificat organizatorul adunării în persoana unui bărbat, de 65 de ani, din Craiova, care a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 3000 de lei, pentru încălcarea prevederilor legale privind desfăşurarea unui eveniment privat în aer liber”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Toate persoanele aflate la faţa locului s-au conformat recomandărilor poliţiştilor, părăsind zona.

La intervenţie au participat şi poliţişti din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Dolj.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.