Echipa Dinamo Moscova a intrat în carantină, după ce doi jucători, Clinton Njie şi Charles Kabore, au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus, informează presa rusă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un alt treilea jucător al moscoviţilor, polonezul Sebastian Szymanski, este suspect de Covid-19.

Dinamo Moscova ar urma să joace, duminică, în deplasare, cu Krasnodar, în etapa a XXIII-a a primei ligi ruse, dar meciul va fi cel mai probabil amânat.

Nu acelaşi lucru s-a întâmplat în cazul formaţiei FC Rostov, care a avut şase jucători infectaţi cu noul coronavirus. Echipa de seniori a intrat în carantină, iar la partidă de vineri, cu FC Soci, au fost trimişi juniori pe teren. Scorul a fost 10-1 în favoarea gazdelor, care nu au fost de acord cu amânarea întâlnirii. 

Prima ligă rusă de fotbal s-a reluat, vineri, după întreruperea cauzată de pandemia de coronavirus. În ciuda acestor cazuri de infestare cu Sars-CoV-2, federaţia de la Moscova nu are în plan să oprească din nou campionatul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.