Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu FC Botoşani, scor 2-0, că formaţia sa a meritat victoria şi că îl bucură atitudinea jucătorilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Aveam mare nevoie de trei puncte, mai ales că Craiova a câştigat. Mă bucur de atitudinea băieţilor. Astăzi am meritat victoria. La ce profesionist e, Deac  merită orice. E cel mai profesionist fotbalist. Otto, când a trebuit să apere, a scos o minge incredibilă la 2-0. Noi sperăm ca toţi jucătorii cel puţin încă o lună să rămână aici. Botoşani a jucat foarte bine, terenul a fost greu, dar de obicei aveam ghinion aici. Am avut şi arbitraj foarte bun, care de obicei nu era aşa bun aici, la Botoşani. Campionatul se va juca până în ultima etapă”, a spus Petrescu la Digi Sport.

Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a patra a play-off-ului Ligii I.

Poarta echipei lui Dan Petrescu a fost apărată de Otto Hindrich, care va împlini 18 ani în august.

Golurile au fost marcate de Deac, în minutele 3 (penalti pentru un fault lal lui Chindriş la Omrani) şi 12 (lovitură liberă).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.