Poliţiştii din Capitală au stabilit, din informaţiile şi datele adunate până în prezent în cazul cetăţeanului iranian care a murit după ce a căzut de la etaj, la un hotel, că bărbatul s-ar fi sinucis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţia Capitalei a transmis, vineri seară, că au fost efectuate cercetarea la faţa locului şi investigaţii, "la acest moment datele conducând spre ipoteza că decesul ar fi survenit ca urmare a unui act suicidar".

Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată, vineri, în jurul orei 14.30, prin apel pe 112, de către recepţia unui hotel, cu privire la faptul că un bărbat care era cazat într-o cameră a unităţii a căzut de la un etaj superior.

"Având în vedere că în urma precipitării, bărbatul a decedat, cercetările au fost preluate de Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei. Cadavrul a fost ridicat şi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei", a arătat Poliţia Capitalei.

Totodată, s-a stabilit că bărbatul, în vârstă de 52 de ani, cetăţean străin se afla sub măsura controlului judiciar, la Secţia 1 Poliţie, pentru infracţiuni ce ar fi fost săvârşite pe teritoriul altei ţari.

Europa Liberă a relatat că Gholam Reza Mansouri, cleric şi magistrat al regimului de la Teheran, este acuzat în ţara sa de luare de mită, 500.000 de euro, iar de militanţii pentru drepturile omului, de torturarea şi încarcerarea ziariştilor independenţi.

Curtea de Apel Bucureşti a amânat până pe 10 iulie o decizie în privinţa extrădării lui Gholam Reza Mansouri, care a fost dat în urmărire internaţională prin Interpol de regimul de la Teheran, sub acuzaţia de corupţie şi fraudare a 500.000 de euro.

De altfel, în România a fost arestat de poliţie şi dus în faţa judecătorilor pe 12 iunie, în baza mandatului de urmărire prin Interpol, care s-a activat odată ce a pătruns pe teritoriul ţării. Curtea de Apel Bucureşti l-a eliberat din arestul Poliţiei şi l-a plasat pe Gholam Reza Mansouri sub control judiciar.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.