Din dorinţa de a evada din cotidian, Palatul Noblesse dă startul unui nou concept de brunch pentru tine şi prietenii tăi, din 27 iunie, începând cu ora 11:30, eşti invitat la Garden Flavours by Palatul Noblesse, locul ideal pentru a descoperi gastronomia urbană într-o gradină de poveste situată chiar în centrul Bucureştiului!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

It’s time to socialize again

Echipa Palatului Noblesse şi-a propus să uimească iubitorii de brunch printr-un loc intim, relaxant şi inedit asezonat cu o varietate de preparate deosebite pentru a crea noi experienţe memorabile în fiecare weekend, de aceea te vom surprinde cu tematici diferite la fiecare eveniment.

“Taste The Good Life” este motto-ul în jurul căruia a luat naştere acest concept. La Garden Flavours by Palatul Noblesse credem cu desăvârşire în puterea de creaţie a fiecărei persoane aşa că te provocă să îţi laşi imaginaţia să preia controlul şi să îţi construieşti cele mai pozabile plateing-uri şi băuturi, nu uita să foloseşti hastagul evenimentului #GardenFlavours.

Aici tu faci design-ul brunch-ului ideal.

Garden Flavours by Palatul Noblesse vă pune la dispoziţie un bufet care va conţine preparate diverse, atent alese să îi bucure şi pe cei mai pretenţioşi oaspeţi, datorită combinaţiilor neaşteptate de ingrediente de inaltă calitate şi arome, un bar cu gin unde poţi combina aromele şi fructele proaspete dupa bunul plac,“dare to make your gin unique!”

Iar pentru iubitorii de produse artizanale, în întampinarea lor Palatul Noblesse a pregatit un bar cu diverse sortimente de îngheţată 100% naturală, fără coloranţi şi fără aditivi, cu dedicaţie şi dragoste pentru o viaţă sănătoasă. La acestea se adaugă şi berea artizanală, numai bună să fie băută rece în gradină, alături de prieteni.

Evenimentul se va desfăşura în grădina Palatului Noblesse, un un spaţiu de 600mp, o oază de verdeaţa, ideală pentru a petrece timpul alături de prieteni sau de familie, care te transpune în frumuseţea Bucureştiului de alta dată datorită clădirii istorice, fiind una dintre cele mai importante centre de design, artă şi evenimente!

Un concept unic în Europa, o casă boierească plină de istorie cu o arhitectură eclectică, impărţită în mai multe saloane construită de faimosul arhitect român Alexandru Săvulescu, pe care o poţi vizita, fiind deschisă să îşi primească oaspeţii.

Echipa Palatului Noblesse doreşte ca orice moment să fie unul special, pe care îl meriţi alături de familie şi prieteni într-un loc de poveste.

Începand cu 27 iunie, porţile Palatului Noblesse se deschid pentru tine, în fiecare weekend de la ora 11:30 până la ora 15:00.

Biletele se achiziţionează contactându-ne direct la adresa de e-mail: event.manager@palatulnoblesse.ro sau la numărul de telefon: +40 749 232 311 (locurile sunt limitate şi ajustate la noile condiţii de siguranţă), sau accesând pagina www.eventim.ro si iabilet.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.