USR transmite, joi, că ”PSD şi PNL şi-au dat din nou mâna pentru a vota împotriva proiectului de eliminare a pensiilor speciale ale parlamentarilor”. ”Domnule Ciolacu, domnule Roman, cum le explicaţi românilor?”, a transmis formaţiunea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”PSD şi PNL şi-au dat din nou mâna pentru a vota împotriva proiectului USR de eliminare a pensiilor speciale ale parlamentarilor, care trebuia să fie votat astăzi în plenul reunit de la ora 13:00. Proiectul a fost scos de pe ordinea de zi cu voturile PSD, PNL, UDMR, Pro România. Domnule Ciolacu, domnule Roman, cum le explicaţi românilor?”, a transmsi, joi, USR.

Formaţiunea afirmă că ”parlamentarii nu vor să renunţe la privilegii”.

”De 3 ani şi jumătate, proiectul USR de eliminare a pensiilor speciale ale parlamentarilor aşteaptă un vot în plenul reunit, dar toate solicitările USR au fost respinse. Amintiţi-vă la următoarele alegeri cine vrea cu adevărat şi cine doar mimează că vrea eliminarea privilegiilor pentru parlamentari”, a mai transmis USR.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.