Încă o conferinţă de presă susţinută de Nicuşor Dan în Bucureşti a fost bruiată, de data aceasta evenimentul având loc în Sectorul 5. În timp ce candidatul dreptei vorbea, mai multe camioane ale firmei de salubritate au claxonat, au ambalat motoarele şi au circulat prin zonă. Poliţia Locală, căreia Nicuşor Dan i-a cerut să intervină întrucât este încălcată liniştea şi ordinea publică, i-a cerut candidatului, dar şi tuturor celor care participau la conferinţa de presă să părăsească partea carosabilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nicuşor Dan a convocat joi, o conferinţă de presă în Sectorul 5 al Capitalei, în aer liber, pentru a vorbi despre PUZ-ul zonei care ar urma să fie discutat în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

La faţa locului au fost multe camioane ale firmei de salubritate din Sectorul 5 care au claxonat, au ambalat motoarele şi au circulat prin zonă, discursul candidatului dreptei fiind bruiat.

La faţa locului a sosit şi Poliţia Locală a Sector 5, care i-a cerut lui Nicuşor Dan, jurnaliştilor şi tuturor celor care participau la eveniment să părăsească partea carosabilă.

Nicuşor Dan afirmă că va face o plângere, întrucât a fost deranjată ordinea şi liniştea publică.

”Voi face o plângere împotriva primarului sectorului 5 şi împotriva şefului acestei companii de salubritate care aparţine sectorului 5 şi împotriva POliţiei locale a sectorului 5 pentru că în urma unei acţiuni deliberate au perturbat liniştea publică”, a declarat Nicuşor Dan.

”Sunt în timpul serviciului, vă rog să mă lăsaţi să-mi fac treaba”, a transmis poliţistul local aflat la locul conferinţei de presă.

Cristian Crivăţ, preşedintele USR Sector 5, a catalogat atitudinea celor care bruiau conferinţa de presă a lui Nicuşor Dan drept ”un mare circ” şi a acuzat Poliţia prezentă la faţa locului de faptul că ”asigură abuzurile”.

”Iată PSD-ul, PSD-ul mineriadelor, PSD-ul lui 10 august, care nu e în stare să asculte punctul de vedere contrar”, a mai afirmat Nicuşor Dan.

Nicuşor Dan i-a invitat pe jurnalişti să meargă să ”legitimeze” poliţistul aflat la faţa locului despre care candidatul susţine că nu a semnalat că este o ”gravă perturbare a ordinii publice”.

În 5 iunie, o conferinţă de presă susţinută de Nicuşor Dan în Prelungirea Ghencea a fost bruiată de viceprimarul Aurelian Bădulescu. 

Contrele între cei doi au început înainte de debutul conferinţei şi au continuat pe durata acesteia. Nicuşor Dan abia şi-a prezentat discursul, întrucât Aurelian Bădulescu a vorbit continuu peste el. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.