Edmond Niculuşcă, preşedintele Asociaţiei Române pentru Cultură, Educaţie şi Normalitate (ARCEN), este câştigătorul marelui premiu în valoare de 12.000 euro oferit de Fundaţia Alexandrion în cadrul Galei Premiilor "Matei Brâncoveanu 2020", cu cel mai mare număr de voturi din partea publicului - 16.885 de voturi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Fundaţiei Alexandrion remis News.ro, următorii clasaţi, conform votului online al publicului, Raluca Selejan, Carmen Chindriş, Tudor Baciu, Ana Maria Ciobanu, au fost premiaţi de către Fundaţia Alexandrion cu câte 1.500 euro fiecare.

Peste 10.000 de persoane au urmărit ediţia din acest an a Galei Premiilor Matei Brâncoveanu organizată de Fundaţia Alexandrion, care a avut loc duminică, 14 iunie, în mediul online.

Publicul a avut la dispoziţie 24 de zile în care să voteze finalistul favorit pe platforma www.fundatia-alexandrion.ro, iar sistemul de vot s-a închis chiar în timpul galei. Pe parcursul campaniei de vot care a început pe 21 mai, clasamentul s-a schimbat de mai multe ori, amplificând adrenalina şi emoţiile finaliştilor şi susţinătorilor lor, însă, la final, Edmond Niculuşcă a preluat conducerea clasamentului.

Marele premiu în valoare de 12.000 de euro oferit de Fundaţia Alexandrion îi va permite lui Edmond Niculuşcă să investească în proiectul "Antiseismic District", primul proiect din România care pregăteşte pentru cutremur comunitatea unui întreg cartier vulnerabil în cazul unui seism major. Demarat de ARCEN (Asociaţia Română pentru Cultură, Educaţie şi Normalitate) în urmă cu un an, proiectul a ajuns deja la 6.000 de locuitori ai cartierului District 40, iar acum, cu ajutorul premiului câştigat, va putea fi extins.

"Prin Antiseismic District vom pregăti pentru următorul mare cutremur peste 20.000 de oameni din centrul Bucureştiului. Şi cred că miza a fost enormă, nu am crezut vreodată că putem mobiliza atâţia oameni şi asta ne dă o validare extraordinară - să te susţină peste 15.000 de oameni pentru proiectul pe care îl desfăşori de un an de zile şi pentru proiectul ARCEN care e de 11 ani de zile e un lucru extraordinar şi e un semn de extraordinară recunoaştere pentru noi. Premiul e o investiție pentru viitorul Bucureștiului. De mâine, reluăm lucrul la unul dintre cele mai importante proiecte care se dezvoltă azi pentru orașul București", a spus Edmond Niculuşcă. 

Fundaţia Alexandrion premiază cinci tineri remarcabili în cadrul Galei Premiilor Matei Brâncoveanu 2020, evenimentul care recunoaşte valoarea tinerilor care contribuie activ la dezvoltarea societăţii noastre şi sunt adevărate modele pentru comunitatile din care fac parte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.