Trei bărbaţi care au lovit cu pumnii şi picioarele un bărbat, pe o stradă din Poplaca, judeţul Sibiu, sunt cercetaţi penal. Victima a rămas inconştientă pe caldarâm, în timp ce suspecţii au ameninţat şi un alt localnic. Anchetatorii nu au stabilit ca agresorii să fi avut vreun motiv al violenţelor. Doi dintre suspecţi au fost arestaţi pentru 30 de zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

IPJ Sibiu a anunţat, luni, că trei persoane sunt cercetate penal pentru ameninţare şi lovire sau alte violenţe.

Suspecţii au ameninţat şi agresat un bărbat, fără motiv, pe stradă, în localitatea Poplaca.

”La data de 13 iunie, în jurul orei 20.55, ca urmare a unui apel 112, Secţia nr. 1 Poliţie Rurală Şelimbăr a intervenit în localitatea Poplaca unde în urma unei altercaţii o persoană a fost agresată, fiind inconştientă pe partea carosabilă.  La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie, din primele cercetări fiind stabilit că trei bărbaţi, în vârstă de 57 de ani, 35 de ani şi 31 de ani, membrii ai aceleiaşi familii, în timp ce se aflau în incinta unui magazin din Poplaca, aparent fără nici un motiv, au agresat un bărbat în vârstă de 31 de ani, din aceeaşi localitate, aplicându-i repetate lovituri cu pumnii şi picioarele şi lăsându-l inconştient pe jos”, a transmis IPJ Sibiu.

Sursa citată a precizat că, în timp ce poliţiştii desfăşurau activităţi specifice de cercetare la faţa locului, aceeaşi trei bărbaţi i-au adresat ameninţări unui alt localnic.

Agenţii de poliţie au solicitat intervenţia poliţiştilor de la Serviciul de Acţiuni Speciale, având în vedere că doi dintre bărbaţi aveau asupra lor bâte.

Doi dintre suspecţi au fost arestaţi pentru 30 de zile.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.