Unul dintre bărbaţii căutaţi în urma conflictului de stradă din Craiova de la sfârşitul săptămânii trecute s-a predat, el fiind arestat preventiv, iar alţi trei suspecţi sunt căutaţi în continuare de poliţişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, unul dintre cei patru bărbaţi căutaţi de poliţişti pentru implicarea în altercaţia din data de 13 iunie din cartierul Craioviţa Nouă din Craiova s-a predat duminică, la sediul Parchetului.

“În baza probatoriului administrat, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj a dispus măsura controlului judiciar faţă de şapte persoane, iar faţă de şase bărbaţi a propus instanţei de judecată măsura arestării preventive pentru 30 de zile, trei dintre aceştia fiind căutaţi în continuare de poliţişti. Astfel, instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile faţă de un bărbat de 39 de ani, din Craiova, totodată fiind dispusă disjungerea soluţionării propunerii de arestare preventivă în lipsă faţă de cei trei bărbaţi care se sustrag cercetărilor”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în cartierul Craioviţa Nouă, a avut loc sâmbătă, o altercaţie între mai multe persoane. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat o parte din persoanele implicate în altercaţie, acestea fiind duse la pentru audieri.

”În timpul scandalului au fost folosite obiecte contodente, fiind totodată provocate avarii la patru autoturisme”, precizează poliţiştii.

Douăsprezece persoane au fost conduse de poliţişti la audieri, iar în continuare, poliţiştii desfăşurau activităţi de căutare a altor patru persoane, care ar fi participat la altercaţie şi care în prezent se sustrag cercetărilor. Una dintre acestea, bărbatul de 39 de ani, s-a predat anchetatorilor. Nouă persoane au reţinute iniţial în acest dosar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.