Fotbalistul echipei FCSB, Florin Tănase, a declarant duminică seară, după meciul cu CFR Cluj, scor 0-1, că doar prestaţia portarului Arlauskis a făcut ca formaţia clujeană să se impună. El consideră că doar o minune mai poate face ca echipa CFR Cluj să piardă titlul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Ne aşteptam să luăm punct sau puncte aici, în niciun caz să pierdem. Am făcut un meci foarte bun, am dominat tot jocul, dar din păcate norocul nu poate fi antrenat. În seara asta un singur jucător a făcut ca cei de la CFR să câştige, Arlauskis, care a avut un meci senzaţional. Ca de obicei când CFR a câştigat titlul Arlauskis a fost cel mai bun. Azi dacă aveam şi puţin noroc nu trebuia să pierdem, am făcut un joc bun. Ei sunt 90 la sută campioni, numai o minune poate să facă ca cei de la CFR  să piardă titlul”, a spus Tănase la posturile care transmit Liga I.

Jucătorul a menţionat că este altfel cu fani în tribune şi că nu înţelege de ce există acest protocol. “Ca un meci amical, e urât fără suporteri chiar dacă mai auzi o înjurătură în deplasare. Este altceva cu fani în tribune. Nu înţeleg de ce nu le permit. Şi cu acel protocol, probabil că dânşii sunt prost informaţi, cred că de la noi a plecat virusul”.

Tănase nu ştia că Helmut Duckadam a renunţat la funcţia de preşedinte de imagine al FCSB: “Nu ştiam de acest lucru, nu ştiu motivele dânsului, probabil o să aflăm şi noi, dar poate o să revină asupra deciziei, pentru că este o legendă a clubului”.

CFR Cluj a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia FCSB, în etapa a III-a a play-off-ului Ligii I, prima după întreruperea cauzată de pandemia de coronavirus.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.