Pompieri militari, localnici şi membri Salvamont din judeţul Bihor caută un copil de 4 ani luat sâmbătă de viitură în localitatea Valea de Sus din judeţul Bihor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În seara zilei de sâmbătă, 13 iunie a.c., la ora 20.01, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor a fost anunţat, prin Sistemul Unic 112, că un copil de 4 ani a fost luat de o viitură produsă în localitatea Valea de Sus, comuna Câmpani. La faţa locului inspectoratul a mobilizat de urgenţă pompierii militari din cadrul Secţiei Beiuş şi Staţiei Ştei, Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Câmpani, fiind alertaţi şi membrii Salvamont Bihor”, anunţă reprezentanţii ISU.

Au fost constituite 9 echipe de căutare-salvare, formate din cei peste 30 de pompieri militari, localnici şi membrii Salvamont, acestea desfăşurând căutări pe o suprafaţă de circa 6 kilometri.

Misiunea va continua pe parcursul nopţii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.