Şapte persoane, între care un adolescent de 14 ani, din Tecuci, judeţul Galaţi, au fost reţinute, vineri, fiind acuzate de mai multe spargeri de locuinţe, din care au furat unelte şi scule pentru construcţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Judeţene Galaţi, au fost făcute şase percheziţii domiciliare făcute în municipiul Tecuci, la locuinţele unor persoane bănuite de mai multe infracţiuni de furt calificat.

Totodată, au fost puse în executare 7 mandate de aducere, persoanele vizate fiind duse la sediul poliţiei, pentru audieri.

Din cercetări, a rezultat că, în perioada aprilie-iunie, şase bărbaţi cu vârste cuprinse între 21 şi 41 de ani, şi un minor de 14 ani, acţionând pe timp de noapte şi prin efracţie, ar fi pătruns în curţile şi dependinţele unor locuinţe din municipiul Tecuci, de unde ar fi sustras betoniere,  motocositoare, pompe de tencuit şi scule electrice, creând un prejudiciu de aproximativ 73.000 de lei.

În urma percheziţiilor, prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 20%.

Cei şapte au fost reţinuţi de poliţişti, pentru 24 de ore, urmând sa fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci, cu propunere de arestare preventivă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.