Antrenorul francez Philippe Montanier a fost numit, miercuri, la conducerea tehnică a echipei belgiene Standard Liege, în locul lui Michel Preud’homme.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fost portar, în vârstă de 55 de ani, Montanier a mai antrenat formaţiile Boulogne, Valenciennes, Real Sociedad, Rennes, Nottingham Forest, Lens şi naţionala Franţei U20. Ultima dată el a fost pe banca echipei Lens, de unde a fost dat afară în februarie.

"De-a lungul carierei sale de antrenor, tehnicianul din Normandia a acordat întotdeauna o importanţă deosebită dezvoltării tinerelor talente în cluburile în care a activat, contribuind în special la ascensiunea unor vedete actuale, precum Antoine Griezmann sau Ousmane Dembélé", a precizat Standard pe site-ul oficial, fără a specifica durata contractului noului antrenor.

Antrenorul Michel Preud’homme a renunţat la conducerea tehnică a echipei belgiene Standard Liege, dar va rămâne vicepreşedinte al clubului.

Campionatul belgian a fost oprit definitiv înaintea finalizării sezonului regulat, din cauza pandemiei de coronavirus. Standard Liege a ocupat locul 5, după FC Bruges, Gent, Charleroi şi Antwerp, şi va participa în preliminariile Ligii Europa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.