Aproximativ 200 de iniţiative au fost înscrise pentru cea de-a 18-a ediţie a Galei Societăţii Civile, care este programată să aibă loc în luna septembrie. Ele vor fi evaluate de 48 de specialişti în implementarea şi evaluarea proiectelor, cercetători, sociologi, jurnalişti şi formatori de opinie din sectorul non-profit şi reprezentanţi ai sectorului privat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au fost înscrise 160 de proiecte, 20 de programe şi 19 campanii de comunicare, se arată într-un comunicat remis News.ro.

Cele mai multe proiecte au fost înscrise la secţiunea „Proiecte pentru Tineret”, respectiv 40, urmată de „Educaţie, Învăţământ, Cercetare”, cu 39 de proiecte, la egalitate cu secţiunea „Inovaţie”.

Cele mai multe înscrieri provin de la organizaţii din Bucureşti, 140 de proiecte, programe şi campanii de comunicare. Pe locul al doilea se clasează judeţul Timiş, cu 7 proiecte înscrise, iar pe locul al treilea, judeţul Braşov, cu 5  înscrieri, urmat de Prahova, cu 4 proiecte, Galaţi şi Suceava, cu câte 3 proiecte înscrise.

Au mai fost primite iniţiative din Arad, Constanţa, Satu Mare, Sibiu, Alba, Argeş, Bacău, Caraş-Severin, Covasna, Dâmboviţa, Giurgiu, Iaşi, Maramureş, Neamţ, Vrancea.

Dintre cele 199 de proiecte, programe şi campanii depuse în competiţia Gala Societăţii Civile 2020, 110 dintre ele au avut acoperire naţională, 36 locală, 23 regională, 17 judeţeană şi 13 internaţională.

Festivitatea de acordare a premiilor, care încheie ediţia a XVIII-a a competiţiei anuale Gala Societăţii Civile, va avea loc în luna septembrie.

Până acum, Gala Societăţii Civile a premiat peste 740 de iniţiative generate de sectorul neguvernamental, care au reuşit să aducă schimbări pozitive majore în societate, proiecte care investesc în România şi în viitorul său.

Gala Societăţii Civile este cel mai amplu proiect care promovează şi premiază activitatea sectorului asociativ din România. Iniţiată în anul 2002, evenimentul are ca misiune recunoaşterea tuturor iniţiativelor luate pentru îmbunătăţirea vieţii într-o comunitate, promovarea şi premierea spiritului civic şi a responsabilităţii sociale în România.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.